OVER DEZE SITE

De site Antwerpen-top10.nl is gemaakt met als doel objectieve informatie te verstrekken over de stad Antwerpen in België. Vrijwel alle informatie komt uit eigen ervaringen en is niet gekleurd door commerciële of andere belangen. We worden niet betaald door de overheid van Antwerpen, reisorganisaties of andere partijen die er belang bij zouden kunnen hebben als mensen naar Antwerpen reizen.

Auteursrecht

Alle op deze site geschreven teksten zijn eigendom van de makers van deze site. De foto’s en andere grafische materialen zijn tevens eigendom van de makers van deze site, tenzij er bij een afbeelding expliciet vermeld is dat dat niet het geval is.

Zonder schriftelijke toestemming van ons, de makers en eigenaren van dit materiaal, is het derden niet toegestaan materiaal van deze site in welke vorm dan ook te kopiëren en te gebruiken.

Correcte info

We hebben ons best gedaan om feiten zoveel mogelijk te onderzoeken op echtheid en ervoor gezorgd dat de geplaatste informatie zo zorgvuldig en correct mogelijk weergegeven is.

Mochten er toch fouten in de teksten geslopen zijn of informatie niet meer actueel zijn, gelieve in dat geval via e-mail contact met ons op te nemen.

Contactinfo

Silver Media inzake Antwerpen top 10
Valkrustlaan 20
4706 WE Roosendaal
Nederland

info [at] silvermedia.nl

❗ Vergeet niet om in de onderwerpregel en/of in het bericht duidelijk te vermelden om welke website het gaat. Wij exploiteren tientallen websites, dus weten anders niet direct om welke website het gaat.